За къщата

Малка и уютна къща за гости в село Говедарци разположена между, курортните селища Мальовица и Боровец и на един час от София.

Къщата за гости се състои от 4 спални,една четворна стая, две двойни, едната от която е преходна и една тройна стая.  механа, барбекю, САУНА, огромен двор за игри през лятото. Всяка от стаите е с телевизор, безжичен интернет, сателитна телевизия. Механата е с кухненско обзавеждане: кафе машина, кухненски прибори, хладилник, готварска печка.

Къща за гости „Рила” разполага с лятна градина, където ще отдъхнете приятно сред много цветя и зеленина и ще можете, ако желаете да си направите сами барбекю. Ако сте голяма компания или търсите стратегическо място за организиране на фирмено събиране, може да наемате цялата къща.

В къщата има легла за 11 човека. Всеки може да запази, толкова стаи, колкото пожелае. Предлагаме и закуска, която се заплаща допълнително.

Капацитет за 11 души

Нощувки със закуски

Wi-fi Интернет

Ранно и късно настаняване

Опция за късно напускане

Външно барбекю

Лятна градина

Всичко необходимо за приготвяне на храна

Ние предлагаме

Семплото говедарско кюфте, Домашните говедарски картофки, Баклавата с ябълки (по наша изпитана рецепта) и много други традиционни български гозби, повечето от които приготвени на момента, специално за вас, от местни продукти!

С допълнително заплащане може да се изпече агне или гозби по ваш избор.
Бихте могли да поръчате Говедарски зелник или Вита баница, Прасенце по коледарски или Агънце по гергьовски печени в нашата пещ на дърва.

Внимавайте да не пропуснете и Домашно приготвената ни пърленка по говедарски, Говедарската ни кавърма за дами или господа, Обезкостената ни прясна пъстърва на скара, Говедарския ни суджук.